Hozzávalók:
50 dkg háztartási keksz
1 l tej
2 csomag pudingpor (pl. eper, csoki)
6 ek kristálycukor
1 pohár tejföl
1 ek zselatin
3 ek porcukor
bármilyen gyümölcs vagy kompót
*
Elkészítés:
Először is egy normál tepsibe (kb. 20×35 cm) felsorakoztatom a háztartási kekszet. Megfőzöm az egyik fajta pudingot fél liter tejben és 3 ek. cukorral. Még azon melegében ráöntöm a kekszre (a pudingba bármilyen apróra feldarabolt gyümölcsöt is szórhatunk, de anélkül is finom). Ezután ismét jöhet 1 sor keksz. Megfőzöm a másik pudingot, azt is forrón ráöntöm a kekszre (erre is gyümölcs). Ismét egy sor keksz, de ezt a sor kekszet kicsit meglocsolom tejjel nehogy kemény maradjon. Majd a tejfölt 3 ek porcukorral, és az előzőleg kis vízben feloldott zselatinnal összekeverem és ezzel a tejföllel leöntöm a sütimet. A tetejét kakaóporral leszórom. Pár órára hútőbe rakom.