Hozzávalók:
•3 cs vajas keksz (Petrit Beurre)
•4 cs vaníliapuding
• 1 l tej
• 9 ek cukor
• 0,5 l Hulala
• 20 dkg porcukor
• 3 ek kakaópor
• 25 dkg Rama
*
Elkészítés:
1.A pudingot megfőzzük a 9 kanál cukorral és az 1 liter tejjel.
2.Amikor még langyos, belekeverjük a 20 dkg margarint.
3.Lerakunk 6×4 kekszet, és rákenjük a pudingos krémet.
4.Megint 6×4 keksz, erre jön a felvert Hulala. A Hulalára megint keksz.
5.A mázhoz összekeverjük a porcukrot a kakaóval,és a megadott hidegvízzel, rádaraboljuk a maradék (5 dkg) margarint, és betesszük a mikróba. Figyeljük, ha olvad a margarin, kivesszük, simára keverjük, és rákenjük a keksz tetejére. Ha kicsit kemény lenne, újból betesszük a mikróba, hogy könnyebb legyen kenni. Ha kész, mehet a hűtőbe. Jó étvágyat!


