Hozzávalók:
Hozzávalók:
55 dkg háztartási keksz
2 kg alma
20 dkg kristálycukor
7 dl víz
fahéj (ízlés szerint)
4 csomag (főzni való) vaníliás puding
4 dl víz
2 csomag vaníliás cukor
tetejére
20 dkg csokoládé
*
Elkészítés:
Az almát meghámozzuk, lereszeljük, és feltesszük főni a 20 dkg cukorral és a 7 dl vízzel.
Egy kis fahéjjal ízesítjük.
Amikor az alma megfőtt, a 4 csomag vaníliapudingot kikeverjük a 2 csomag vaníliáscukorral és a 4 dl vízzel, majd hozzáöntjük az almához, és egyet forralunk rajta.
Szép sűrű, de még kenhető masszát kapunk.
egy 32×25 cm-es tepsit használtam Erre egy sorban elhelyezem a háztartási kekszeket, majd ráöntöm az almás krémet, és szépen elsimítom.
Ezután a tetejét szintén háztartási keksszel borítom be.
Erre jön a csokimáz.
.
Legalább 3 órát kell vele várni, míg lehet vágni a süteményt