Hozzávalók:
Hozzávalók: 50 dkg
Tetejére: 4 evőkanál
*
Elkészítés:
Elkészítés:Az almát lereszeljük és 20 dkg. cukorral 5 dl. vízzel 10 percig pároljuk. A pudingot 3 dl. vízzel elkeverjük, és az almához öntjük. Még 2 percig együüt főzzük állandó keverés mellett, majd bele csepegtetjük a citrom levét, és összekeverjük.
Egy 23×28-as tepsit kibélelünk keksszel.és az alma felét még melegen rákenjük. Újra kirakjuk keksszel, majd az alma másik fele következik. A tetejére jön az utólsó keksz sor. Közben elkészítjük a a tetejére a csokit. /én kész csokit öntetet használtam, csak vízbe fórró vízbe kell állítani, és mehet a tészta tetejére/ de itt a recept aki nem ezt használ: a 4 evőkanál cukrot ,a 4 evőkanál kakaót a 10 evőkanál vízzel felfőzzük, még melegen beletesszük a margarit. és elkeverjük benne. nem kell tovább főzni.
