Hozzávalók:
4db felső comb,1db kefir,2 gerezd fokhagyma,1 kisebb vöröshagyma,só,bors,majoranna,1db zöldpaprika,1db paradicsom,oljaj,vagy zsír a sütéshez,pici viz
*
Elkészítés:
A combokat sóval,borssal bedörzsöljük,a kefirt tálba öntjük,bele fokhagyma szét nyomva és majoranna,ebben megforgatjuk a húsokat és állni hagyjuk 15-20 percet,addig el lehet készíteni hozzá a köretet és a salátát./ rizs vagy burgonyapüré./A sütőt bekapcsoljuk 150fokra és a tepsit a zsiradékkal megkenjük,beletesszük a combokat,hozzáöntjük a kefires pácot,,tetejére szeletelünk a paprikából,hagymából és paradicsomból,pici vizet öntünk alá és betesszük sülni.Szépen lassan, locsolgatva pirosra sütjük.