Hozzávalók:
6 tojás 6 tojás súlyú cukor,6 tojás súlyú liszt 6 kanál víz,fél cs. sütőpor
7 dl tej,2 cs.vaníliás pudingpor,idény gyümölcs apróra vágva,híg baracklekvár Hulala
1/2 tábla tortabevonó 1 kiskanál étolaj
*
Elkészítés:
Tojásokat a cukorral és a vízzel egy tálban gépi habverővel habosra keverem hozzáadom a sütőporral elkevert lisztet kanalanként. sütőpapírral kibélelt torta formába öntöm a masszát.
Előmelegített sütőben 20-25 percig sütöm. /gázsütő 4 fokozat/ tűpróbáigsütöm.
Kiveszem és hűtöm.
A pudingport a tejjel és egy kis cukorral nagyon sűrűre főzöm sokszor megkeverve hűtöm.
A tortalapot három karikára vágom vékonyan megkenem híg lekvárral rá a puding felét majd megszórom apróra vágott gyümölccsel és vastagon a hulalából vert kemény habbal. rá a második karika és ugyanúgy sorban kenem.rá a harmadiklapot amit a mikróban felolvasztott csokival /benne az étolaj/bekenem.az oldalát a hulalával kenem át.