Kecsapos csirkemáj

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Irénke

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

2

Előkészítési idő (perc)

15

Sütési / főzési idő (perc)

30

Nehézség

Könnyű

Kecsapos csirkemáj

Kecsapos csirkemáj

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

30 dkg csirkemáj
1 nagyobb fej hagyma
2 db paprika
1 dl kecsap

bors
1 mk piros paprika
csipet majoranna

*

Elkészítés:

A hagymát felszeletelem és olajon kicsit megdinsztelem hozzá adom a felkarikázott paprikát és fedővel letakarom kb.5 percre.A csirkemájat felaprítom és hozzá keverem az alapokhoz ,teszek rá majorannát,borsozom és így főzöm tovább amíg a máj meg nem fő.Ha ez kész csak akkor sózom meg, és ráteszem a pirospaprikát és a kecsappal pedig besűritem.
Köretnek rizst ajánlok hozzá ,de kenyérrel is finom.
Gyors, egyszerű és finom !

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Kecsapos csirkemáj