Hozzávalók:
Piskótához:
5 tojás
20dkg porcukor
5 evőkanál víz
15dkg liszt
5dkg kakaó
A tojásokat a cukorral habosra keverem-hideg vagy meleg úton.Közbe kanalanként hozzá adom a vizet,majd felverés befejeztével a sütőporral,kakaóval,elkevert lisztet.A keveréket zsirozott-lisztezett tepsibe öntöm és kb 45 percig sütöm.
*
Elkészítés:
Krémhez:
1 liter tej
6 evőkanál liszt
6 evőkanál kakaó
6 evőkanál vanilia pudingpor
Ezt össze keverem 15 percig állni hagyom.
30 dkg kristálycukrot
2 rámát
3 dl fekete kávéval felfőzök,amikor már sima akkor az előző krémet beleöntöm és sűrűre főzöm.
Langyosra kihűtöm és ezzel a krémmel töltöm meg a piskotát,amit három lapra vágtam.
Bekenem az oldalát ,a tetejét,megszórom kokuszreszelékkel és díszítem.A diszitést mindenki maga dönti el.