Hozzávalók:
15 dkg cukor
1 dc kávé
15 dkg darált dió
*
Elkészítés:
A dukorból és a kávéból sürü szirupot főzünk. Hozzáadjuk a diót és kis gombócokat fprmálunk belőle. Dióba, finomra őrölt kávéba hentergetjük és papirkosárkákba rakjuk.
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
1
15
0
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
15 dkg cukor
1 dc kávé
15 dkg darált dió
*
Elkészítés:
A dukorból és a kávéból sürü szirupot főzünk. Hozzáadjuk a diót és kis gombócokat fprmálunk belőle. Dióba, finomra őrölt kávéba hentergetjük és papirkosárkákba rakjuk.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Az alma minden évben az egyik legnépszerűbb, legsokoldalúbb hazai gyümölcsünk, amely főszereplő az őszi piacokon és a magyar konyhában egyaránt.

A szilva igazi átmeneti gyümölcs: a nyár végét és az ősz kezdetét jelzi. Július végétől egészen szeptember végéig sorakoznak a

A magyar konyha bővelkedik olyan fogásokban, amelyek egyszerre laktatóak, háziasak és sokféleképpen variálhatók. Ezek közül is kiemelkednek a rakott ételek,