Hozzávalók:
tészta
8 DB TOJÁS…
8 EVŐKANÁL CUKOR …
16 CSAPOTT EVŐKANÁL LISZT…
FÉL CSOMAG SÜTŐPOR
Krém
..4 dl FŐZÖTT FEKETE KÁVÉ…
25 dkg MARGARIN…
15 dkg CUKOR ..
1 CSOMAG VANÍLIA PUDING..
1 CSOMAG VANÍLIÁS CUKOR
*
Elkészítés:
a tojásokat ketté válasszuk és a sárgáját jó habosra kikeverjük a cukorral míg ki nem fehéredik..a lisztet összekeverjük a sütőporral… a tojás fehérjét kemény habbá verjük…
A sárgájához adjuk a lisztet és 3 evőkanál habot és összekeverjük…utána óvatosan beleforgatjuk a maradék habot.
előmelegített sütőben a zsírpapírral kibélelt tepsibe borított tésztát közepes lángon megsütjük tűpróbáig….
a krémhez a kávét és a pudingport megfőzzünk….és hagyjuk kihűlni
a margarint a cukorral nagyon habosra kikeverjük … és a
kihűlt főzött krémet és ezt is jól össze keverjük.