Hozzávalók:
Kavart barackos: 13 dkg vajat 12 dkg kristálycukorral és 3 tojás sárgájával kikeverünk. Hozzá teszünk 16 dkg lisztet, egy kis kanál sütőport, 4 evőkanál tejet egy marék durvára tört diót. Elkeverjük és végül a tojások fehérjéből felvert kemény habbal lazítjuk. kikent tepszibe elosztjuk, tetejét magozott sárgabarakal befedjük. Lehet befőtt is vagy más gyümölcs. 25-30 percik sütjük. — itt:Tatabánya
*
Elkészítés:
Kavart barackos : 13 dkg vajat 12 dkg kristálycukorral és 3 tojás sárgájával kikeverünk.
Hozzá teszünk 16 dkg lisztet, egy kis kanál sütőport, 4 evőkanál tejet egy marék durvára tört diót.
Elkeverjük és végül a tojások fehérjéből felvert kemény habbal lazítjuk.
kikent tepszibe elosztjuk, tetejét magozott sárgabarakal befedjük.
Lehet befőtt is vagy más gyümölcs.
25-30 percik sütjük.
— itt: Tatabánya