Kati almás-sajtos csirkemell sültje

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Zsuzsa2

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

5

Sütési / főzési idő (perc)

10

Nehézség

Könnyű

Kati almás-sajtos csirkemell sültje

Recept leírás:

Hozzávalók:

50 dkg csirkemell filé
2 db alma
25 dkg sajt
(nem tévedés, semmilyen fűszer sem kell hozzá, még só sem!)

*

Elkészítés:

Ezt a sültet egyik kolléganőm mutatta, rendkívül egyszerű és finom.
A Navigenión előmelegítek egy 2,5 l-es, 24 cm-es AMC alapelemet a visiotherm első zöld jelzéséig. A vékonyra szeletelt csirkemmeleket mindkét oldalukon szép pirosra sütöm.
Az almákat meghámozom, felszeletelem, a sajtot vastagabb szeletekre vágom.
Amikor minden szelet hús szépen kisült, jó szosan egymás mellé rakom az edényben, mindegyikre teszek egy szelet almát és egy szelet sajtot.
Ráfordítom a Navigeniót és 2-es fokozaton addig pirítom, amíg a sajt rózsaszínű nem lesz.
Azonnal tálalom rizskörettel. Frissen a legfinomabb.
A sajt ellenére is nagyon könnyű étel, érdemes megnézni a képeken, milyen szépen pirul a csirkemell egyetlen csep olaj vagy más zsiradék nélkül is!

Kati almás-sajtos csirkemell sültje

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Kati almás-sajtos csirkemell sültje

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!