Hozzávalók:
1. Kaszinótojás.
2. 6db. Tojás, 10dkg. Vaj, 15dkg, főtt burgonya, 3ek, majonéz, 1ek, mustár, 1kk, reszelt torma, só, 2tk, zselatin.
3. ízlés szerint cukor, bors, citrom lé.
*
Elkészítés:
4. a keményre főtt tojásokat félbe vágjuk a sárgájukat a fent leírt hozzávalókkal simára keverjük. A kikevert masszát vissza töltjük a tojásokba úgy hogy egész tojást alkossanak. Az így kapott tojásokat francia saláta alapra helyezzük. A francia saláta alapból kiveszünk 2ek, tartármártást . Fél dcl. Vízben feloldunk 2tk, zselatint és hozzá keverjük a félretett tartármártáshoz. Amikor hűlni kezd gyorsan bevonjuk vele a tojásokat .Ha a töltelék sokra sikeredett volna készítsünk sonka tekercseket. Jó étvágyat kívánok.