Hozzávalók:
.Kaszinótojáshoz.6db tojás,2közepes burgonya,kb.20-25dkg.,5dkg vaj,4ek.mustár,4ek majonéz,2kk.ecetes torma.só bors.2ek.cukor.Tartármártás.2 kispohár tejföl 1 pohárnak megfelelő majonéz 2ek.mustár 2kk.torma só bors.40dkg fanciasaláta alap 1közepes savanyú alma 1csemege uborka.petrezselyem zöld pirospaprika.
*
Elkészítés:
A 6db keményre főtt tojást félbe vágjuk,sárgáját a burgonyával 5dkg vajjal,mustárral,majonézzel tormával,cukorral,sóval,borsal,szitán áttörjük,hűtőbe teszük amikor kihült ezzel a keverékkel megtöltjük a félbe vágot tojásokat. A franciasalátát elkészítjük.Tartármártáshoz,2kispohár tejfölt össze keverünk,1pohárnak megfelelő majonézzel,2ek mustárral,2ek cukorral,2kk. tormával,sóval borsal,ehez adjuk a megfőzött ,kihült franciasaláta alapot és az apró kockákra vágot almát és csemege uborkát.A franciasalátát tálcára simítjuk és bele ültetjük akaszinótojásokat.Mielőt a tartármártáshoz keverjük a franciasaláta alapot 2ek.mártást félre teszünk,ehez adjuk a fél dcl. vízben feloldot 2tk. zselatint..Ezzel a mázzal vonjuk be a tojásokat.A kimaradt tölteléket sonkába tekerjük és diszítjük izlé szerint.


