karfiolragu csirkecombbal

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Gita

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

40

Sütési / főzési idő (perc)

25

Nehézség

Haladó

karfiolragu csirkecombbal

Recept leírás:

Hozzávalók:

Tetejére:

*

Elkészítés:

Elkészítés : a karfiolt apró rózsákra szedjük, és 10 percig főzzük, majd leszűrjük.
A csirkecombokat feldaraboljuk, és vokban 10 perc alatt megsütjük, kevés sóval.
A tejet a liszttel csomómentesre keverjük, majd hozzáadjuk a felvert tojást, sót, borsot és a reszelt mozzarellát.
Kivajazott jénaiba vagy tepsibe tesszük a karfiolt, a csirkehúst, leöntjük a mártással, és óvatosan összekeverjük.
a tetejére szórjuk a megmaradt reszelt mozzarellát, és 180 fokra előmelegített sütőben kb.
25 perc alatt készre sütjük.
Sütési mód : alul-felül sütés

karfiolragu csirkecombbal

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

karfiolragu csirkecombbal

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!