Hozzávalók:
Hozzávalók: 1 kg darált sertéshús, 1 fej fokhagyma, jó nagy, pitos őrölt paprika, só, bors, egy pici kömény, 1 kisebb fej karfiol, 2 cs bacon szalonna, 4 db tojás és kb 4db zsemléből morzsa
*
Elkészítés:
A karfiolt megmossuk és forró sós vízben, kb 10 percig főzzük.
A darálthúst, fasírtnak összeállítjuk, jól összegyúrjuk.
Én piskótaformáa kt beterítettem a baconnal és ráterítettem egy réteg fasírthúst, majd a közepére állítottam a karfiolt.
Ezt is befedtem fasírthússal, egy nagy gombóc lett.
Majd ráborítgattam a bacont.
betettem a sütőbe és kb 200 fokon kezdtem el sütni, majd lentebb vettem 180 fokra, hogy lassabban sűljön, ne égjen meg a bacon rajta.
Kb 40 percig sütöttem.