Hozzávalók:
Karfiol massza: 1 kisebb
*
Elkészítés:
A karfiolt rozsáira szedem és sós vegetás vízben megfözöm nem szét fözni de puha Legyen ha kész leönteni róla a vizet és a fokhagymát bele reszelni és összekeverni. Aztán
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
4
15
10
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
Karfiol massza: 1 kisebb
*
Elkészítés:
A karfiolt rozsáira szedem és sós vegetás vízben megfözöm nem szét fözni de puha Legyen ha kész leönteni róla a vizet és a fokhagymát bele reszelni és összekeverni. Aztán
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

A szuvidálás (franciául sous-vide, azaz „vákuumban”) sokáig a fine dining éttermek titkos fegyvere volt, ma viszont egyre több háztartásban jelenik

Ha nyár, akkor paradicsom. Van benne valami különösen varázslatos: ahogy a napon érlelt bogyók végre kiszabadulnak a fóliasátor világából, és

Nyáron a konyha legnagyobb ellensége sokszor nem is a meleg, hanem a fölös költekezés. Hiszen bármelyik piaci standnál vagy boltban