Hozzávalók:
1 fej karfiol
3 szál sárgarépa
2 szál zöldség
1/2 karalábé
1 nagy burgonya
1 csapott ek. liszt
só
pirospaprika
víz
olaj
A fűszerek Toldi Fűszer termékek: www.toldifuszer.hu
*
Elkészítés:
A karfiolt rózsáira szedjük, a zöldségeket megpucoljuk, ízlés szerint daraboljuk (én csíkokra szoktam, de most fagyasztott volt csak itthon), jól megmossuk.
Egy fazékban olajat hevítünk, és a jól lecsöpögtetett zöldségeket beletesszük. Kevés ideig dinszteljük, majd lehúzzuk a tűzről és a lisztet, pirospaprikát és a sót rátesszük. Összekevejük, felöntjük vízzel. Megfőzzük, míg a zöldségek meg nem puhulnak.
Jó étvágyat!