Hozzávalók:
60 dkg liszt
15 dkg margarin
25 dkg porcukor
1 csomag sütőpor
2 egész tojás –
kevés tej vagy tejöl
KRÉM
.-25 dkg kristálycukor
2 dl viz
4 vaniliás vagy tejszin izű pudingpor
2 csomag vaniliás cukor
30 dkg Ráma margarin vagy vaj
1 liter tej
*
Elkészítés:
a tészta hozzávalóit összegyúrjuk
-5 részre osztjuk és egy közepes tepsi hátán
-5 lapot sütünk
-elkészitjük a krémet
-25 dkg cukrot megolvasztjuk …karamellizáljuk
-amikor jó barnára pirult a cukor felöntjük 2 dl vizzel
-addig fözzük még elolvad a keramelizált cukor
-a liter tejben megfőzzük a pudingokat + 2 vaniliás cukrot
-összeöntjük a főtt pudingot + karamelizált cukroslevet
-a margarint kikavarjuk és még a meleg pudingos krémhez öntjük
-igy még melegen megtöltjük a lapokat
-lehet ráhelyezni egy kis nehezéket másnapig
-( én nem tettem rá nehezéket és a tetejét is bekentem krémmel )
-a legfinomabb másnap amikor jól megpuhulnak a lapok