Hozzávalók:
Hozzávalók:
50 dkg liszt
15 dkg zsír
10 dkg cukor
2 tojás sárgája
1 sütőpor
egy kis tej,ezeket összegyúrjuk,és 3 lapot sütünk belőle
*
Elkészítés:
Krém:
30 dkg cukor,ezt megpirítjuk, majd fél liter tejbe 4 evk. lisztet elkeverek, és hozzáadom a karamellhez,majd miután teljesen szétolvadt a cukor 20 dkg vajat beleteszünk, és addig keverjük, míg el nem olvad.Amikor készen van, még melegen megtöltjük vele a lapokat.
Tetejére fehér mázat teszünk, csokival díszítjük.
Fehér máz:
2 tojás fehérje
15 dkg finomra szitált porcukor
néhány csepp citromlé
A tojás fehérjét a cukorral, a citromlével kemény habbá verjük gőz felett,
majd rásimítjuk a tésztára,és csokival díszítjük.