Hozzávalók:
Hozzávalók a tésztához: 25 dkg
Hozzávalók a sárga krémhez: 5 dl
Hozzávalók a fehér krémhez: 6 ek
Hozzávalók a mázhoz: 12 dkg
*
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit tejjel meggyúrjuk és 2 lapot sütünk.
A sárga krémhez a hozzávalókat összefőzzük,a porcukrot a margarinnal kikeverjük és miután kihűlt a főzött krém, hozzáadjuk és rákenjük az egyik lapra.
A fehér krémhez 6ek cukrot megpirítunk és felengedjük fél dcl vízzel,amikor kihűl besűrűsödik.A hulalát felverjük kemény habnak ,lassan belekeverjük a pirított cukrot és a zselatint.Rákenjük a sárga krémre.
A máz hozzávalóit kikeverjük hogy jól kenhető legyen és rákenjük a tésztára és a tejszínes krém tetejére helyezzük.


