Hozzávalók:
Tészta: 4 tojás
Krém: 2 cs
Hab: 5 dl
Máz: 2 tk
*
Elkészítés:
Elkészítés: A 4 tojássárgáját kikeverjük, a cukorral a tejjel az olajjal a 2tasak 3az 1ben kávéval a lisztel és a sütőporral. A 4 tojásfehérjét kemény habbá verjük,és hozzákeverjük a tojássárgás alaphoz.
Megsütjük, majd hagyjuk kihűlni.
A karamell pudingokat a tejjel sűrűre főzzük és kihűtsük. A margarint keverjük ki a cukorral, és dolgozzuk el a kihűlt pudinggal.
A krémet simítsuk a kihűlt tészta tetejére.
A tejszínt a vaníliás cukorral verjük kemény habbá, és kenjük a krém tetejére.
A 2 teáskanál karamell pudingport keverjük simára az étolajjal, a cukorral és a vízzel, majd főzzük fel.
Még meleg állapotában csurgassuk a hab tetejére.
Másnapig hagyjuk állni.