Karalábéleves

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Hani

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

10

Sütési / főzési idő (perc)

30

Nehézség

Könnyű

Karalábéleves

Karalábéleves

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

1 nagyobb vagy 2 kisebb fej karalábé
1 fej vöröshagyma
só, őrölt bors, pirospaprika
petrezselyem
napraforgó olaj, liszt a rántáshoz
A fűszerek Toldi Fűszer termékek:
www.toldifuszer.hu

*

Elkészítés:

A karalábét megtiszítjuk, majd tökgyalun lereszeljük.
Zsemleszínű rántást készítünk kevéske olajjal és liszttel.
Tűzról lehúzva a rántást fűszerezzük pirospaprikával, borssal, majd visszatéve a tűzhelyre rádobjuk a reszelt karalábét, és felöntjük vízzel.
Sóval, ételízesítővel ízlés szerint megszórjuk, és beletesszük egészben a megtisztított vöröshagymát.
Mielőtt majdnem kész lenne a levesünk (kb. 25 perc), apróra összevágott petrezselyemmel megszórjuk, és még picit főzzük együtt.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Karalábéleves