Hozzávalók:
Tészta: :8 db tojás,,6 e.k liszt, 9 e.k kristály cukor, 1dl olaj, 1 e.k örölt kávé, 1cs sütőpor, 2 e.k kakaópor
Krém: :3cs tejszínes pudingpor, 7, 5dl tej, 12.5dkg margarin, 15-20dkg porcukor, 2cs vaníliás cukor, 2 e.k kakaópor, 1 e.k örölt kávé,
Tetejére: : 10dkg étcsokoládé bevonó , pici olaj, 2db kapuciner csokoládé
*
Elkészítés:
A tojások sárgáját a cukorral jó habosra kikeverni , majd lassan hozzáadni z olajat és ezzel is keverni.Majd hozáadni a többi alapanyagot is és jól kikverni , a tojás fehérjét jó keményre felverni és a végén ezzel összeforgatni.Sütőpapírral kibélelt tepsibe önteni és előmelegített sütőben megsütni mint egy piskótát.(tepsi méret 35x35cm).A pudingot felfőzzük a tejjel , majd kihűtjük és hozzáadjuk a habosra kikevert margarint és a porcukrot és a vaníliás cukrot.Megfelelzzük a krémet az egyik felébe kakaóport és örölt kávét keverünk.A piskótát elvágjuk visszintesen és az egyik lapra rákenjük a fehér krémet , majd rátesszük a másik lapot és erre a kakós krémet.Majd rátesszük a másik lapot .Felolvasszuk a csokoládét és ezzel bevonjuk a süteményt.A kapuciner csokoládét lereszeljük és megszórjuk a süteményt.Hűtőben lehűtjükés tálaljuk.Jó étvágyat hozzá!