Kapros túrókrémmel töltött karaj rántva

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Andi80

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

10

Sütési / főzési idő (perc)

12

Nehézség

Könnyű

Kapros túrókrémmel töltött karaj rántva

Recept leírás:

Hozzávalók:

A sütéshez:
( A fűszerek Toldi Fűszer termékek, www.toldifuszer.hu)

*

Elkészítés:

A húst alaposan megtisztítjuk, vékonyra klopfoljuk, besózzuk és meghintjük kevéske borssal.
Elkészítjük a tölteléket.
A kaprot alaposan megmossuk, és apróra vágjuk, a túrót egy villa segítségével jól összetörjük.
Beleszórjuk a kaprot, a fél kávéskanál sót, majd belekanalazzuk a tejfölt és összeforgatjuk.
A karajszeleteket kiterítjük és egyenlően elosztjuk rajtuk a tölteléket.
A hús egyik oldalát ráhajtjuk a másik felére és a széleket kicsit összenyomjuk.
Előkészítünk három tálkát, az elsőbe a lisztet, a másodikba a tojást egy kicsit felverve, a harmadikba a zsemlemorzsába kevert szezámmagot tesszük.
A megtöltött húsokat óvatosan bepanírozzuk a liszt-tojás-morzsa sorrendben.
Forró, bő olajban kb.
12 perc alatt mindkét oldalukat barnára sütjük.

Kapros túrókrémmel töltött karaj rántva

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Kapros túrókrémmel töltött karaj rántva