KAPROS LAZAC BÉBIRÉPÁVAL+CUKORBORSÓS RIZZSEL

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

TitkosSzakacs

👨‍🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

35

Sütési / főzési idő (perc)

0

Nehézség

Könnyű

KAPROS LAZAC BÉBIRÉPÁVAL+CUKORBORSÓS RIZZSEL

KAPROS LAZAC BÉBIRÉPÁVAL+CUKORBORSÓS RIZZSEL

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

Lazac, só, 1 csipet fehér bors, halfűszer, 1/2 maréknyi kapor, provencei fűszer, 2-3 ek olíva olaj, 1/2 kg bébirépa, 1 kk porcukor, köretnek cukorborsós rizs

*

Elkészítés:

A lazacok szürke bőrét levesszük, megmossuk, picit sózzuk, mert a halfűszer is sós ( vagy provencei fűszert használunk ), ezzel és kaporral is meghintjük. Használhatunk zúzott fokhagymát is! Kevés olíva olajon megpároljuk, tálaláskor facsarunk rá egy pici citromot. Köretnek bébirépát pároltam 1 kk porcukorral, mert szeretjük az édes-sós kombinációt+rizst összekevertem puhára főtt cukorborsóval. Isteni volt, jó étvágyat!:)

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

KAPROS LAZAC BÉBIRÉPÁVAL+CUKORBORSÓS RIZZSEL