Kapros, kukorícás pulykamell.

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Olgis

👨‍🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (1 szavazat)

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

10

Sütési / főzési idő (perc)

20

Nehézség

Könnyű

Kapros, kukorícás pulykamell.

Kapros, kukorícás pulykamell.

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

Hozzávalók
1 csirkemell
1 ek olaj
só, bors.
1 kk piros paprika
1 ek kapor levél
csirke fűszer
1 doboz kukoríca
1 kis üveg szeletelt gomba
1 pohár tejföl.
1 dl húsleves.
1 ek kukoríca keményítő.

*

Elkészítés:

A zsiradékon a befűszerezett, apróra vágott húst megpörösítjük.
Felöntjük kevés vízzel.
Hozzá adjuk a kaprot, sót, borsot.
A vége felé a gombát, a kukoricát.
Vissza pároljuk zsírjára, majd felöntjük a húslevessel.
Behabarjuk, jól kifőzzük.
Köretként saját, gyúrt metélt, másik alkalommal, főtt bulgur, pirított dió, került hozzá.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Kapros, kukorícás pulykamell.