Kapros joghurtos uborkasaláta.

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Gasztropajti

👨‍🍳 Szakács értékelése: 4 / 5 ⭐ (3 szavazat)

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

20

Sütési / főzési idő (perc)

0

Nehézség

Kapros joghurtos uborkasaláta.

Recept leírás:

Hozzávalók:

1 kg kígyóuborka
1 pohár (330 g) joghurt
kis csokor friss kapor, vagy 1 ek szárított
1 mk fokhagymapor
2 ek olívaolaj
kevés só
kevés frissen őrölt bors

*

Elkészítés:

Az uborkákat meghámozom, nagy lyukú reszelőn lereszelem.
Megsózom, majd tésztaszűrőn lecsepegtetem.
Mikor az uborka leve lecsorgott ( nem nyomkodom ki ), összekeverem a joghurttal, a fokhagymaporral, a kaporral, az olajjal, majd enyhén megborsozom.
Tzatziki jellegű saláta, de mégsem az.

Kapros joghurtos uborkasaláta.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Kapros joghurtos uborkasaláta.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!