Kapros hal

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Lulu

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

30

Sütési / főzési idő (perc)

30

Nehézség

Recept leírás:

Hozzávalók:

1 kg cápaharcsa filé, vagy tonhalfilé, 1 csokor friss kapor, vagy szárított, 2 citrom leve, vagy citromlé,  kb. 5 fej vöröshagyma (nem kell megijedni, nem lesz sok), só, bors, olaj.

*

Elkészítés:

A vöröshagymát félbe vágom, felszeletelem, olajon megsütöm, a citrom levét rászűröm és megszórom az apróra vágott kaporral. Sózom, borsozom és félreteszem. A halat felengedés után apróbb darabra vágom, forró olajon pirosra sütöm, majd a hagymával összekeverve még egy kicsit pirítom.

Kapros hal