Kapros gombás tejfölös szardínia saláta

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

János

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

10

Sütési / főzési idő (perc)

0

Nehézség

Könnyű

Recept leírás:

Hozzávalók:

szardínia konzerv: 2 db
tejföl: 1 dl
só: ízlés szerint
bors: 1 kávéskanál
citromlé: 1 db
kis kígyóuborka: 1 db
olajbogyó: 2 evőkanál
kapor: 1 kávéskanál
gomba: 10 dkg

*

Elkészítés:

A szardíniát kiemeljük a olajból, és 1 cm-es kockákra vágjuk a kígyóuborkával együtt.
Az olajbogyókat félbevágjuk. A megmaradt halojalat összekeverjük a tejföllel, a citromlével, sóval, borssal, apróra vágott kaporral fűszerezzük, végül a felvágott alapanyagokra és tálalásig hűtőben tároljuk. Gombát megpároljuk, citrom karikával díszítjük.

Kapros gombás tejfölös szardínia saláta