Hozzávalók:
60 dkg fejeskáposzta
50 dkg krumpli.
kb 20-30 dkg liszt,
só, bors
1 tojás
olaj
*
Elkészítés:
Nemrég a tv1-en láttam az ízörzőket és abban volt ez a recept, a káposztával töltött krumplistészta.
Gondoltam, kipróbálom.
Itt az eredmény.
Krumplit megfőztem, áttörtem, összegyürtam msóval, tojással és liszttel.
Kinyútottam és a közben lereszelt, megpirított káposztát, amit sóztam, borsoztam, ráterítettem.
Felcsavartam a tésztát, és alufóliába tekertem.
Kifőztem.
Ezután szeleteltem.
Lehet sült húshoz adni, ekkor a tekercsek mindkét oldalát átpirítom.
Lehet mártással is adni.
Amilyen mártást szeretünk azzal meglocsoljuk a szeleteket.
Nekünk nagyon ízlett.