Káposztával töltött csípős almapaprika

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Dzsédzsé

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

8

Előkészítési idő (perc)

60

Sütési / főzési idő (perc)

5

Nehézség

Könnyű

Káposztával töltött csípős almapaprika

Káposztával töltött csípős almapaprika

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

1kg almapaprika
1kg káposzta(legyalulva)
2l víz
20dkg cukor
6db babérlevél
2dl 20%-os ecet
2kiskanál egészbors
2kiskanál mustármag
1kiskanál koriándermag

1teáskanál borkén
1teáskanál nátrium-benzonát

*

Elkészítés:

A káposztát legyaluljuk,lesózzuk,és 3órát állni hagyjuk.
A paprika magházát eltávolítjuk.
A vizet a fűszerekkel felforraljuk, a sózással óvatosan,mert a káposztát is megsóztuk.Kihűtjük,ezután tesszük hozzá a borként,és a fél dl vízben feloldott nátrium-benzonátot.
A paprikákat jó szorosan megtöltjük a kicsavart káposztával,üvegekbe helyezzük,és a levet ráöntjük.Másnap lezárjuk.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Káposztával töltött csípős almapaprika