Hozzávalók:
1 kis fej káposzta
3 evőkanálnyi teljes kiőrlésű tönkölyliszt
11 tekerésnyi bors
1 tk tiszta só
2 közepes újkrumpli
2 ek kókuszzsír
1 házi tojás
*
Elkészítés:
Tegnap leszedtem az első pici édeskáposztámat, és valami nagyon ütőset akartam csinálni belőle,
sikerült.
Ez eszméletlen finom lett!!!!
A káposztát megmostam, lereszeltem, és pici kókuszzsíron borssal és sóval jól megpirítottam.
Mikor kihűlt, hozzáadtam a liszthez.
Belereszeltem a krumplit, hozzáadtam a tojást, és jól összedolgoztam őket.
Ici-pici kókuszzsírral megkent teflon palacsintasütőbe 1 púpos evőkanálnyi sűrűmasszát ellapogattam, és kisütöttem mindkét oldalát.
Közben hoztam be a kertből salátát és zöldségeket…
-jégsaláta
-paradicsom
-karalábé
-kapor
és egy tálba összevágtam őket.
Utolsó mozzanatként a kedvenc fatányérkámon fotogénné varázsoltam a kompozíciót, ahol került középre egy maréknyi lucerna csíra is.
És most teli hassal, szép nyugodtan megosztom veletek.
