Hozzávalók:
1 fej saláta
30 dkg Ananász befőtt
1 db tejszínes krémsajt
10 dkg dió
*
Elkészítés:
A salátát megmossuk, leszárítjuk. Tányéron elrendezzük. Ananászt, krémsajtot és diót teszünk rá. Kandírozott gyümölccsel díszítjük.
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
4
10
0
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
1 fej saláta
30 dkg Ananász befőtt
1 db tejszínes krémsajt
10 dkg dió
*
Elkészítés:
A salátát megmossuk, leszárítjuk. Tányéron elrendezzük. Ananászt, krémsajtot és diót teszünk rá. Kandírozott gyümölccsel díszítjük.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Ahogy beköszönt a tél, és a reggelek egyre sötétebbek, a testünk és a lelkünk ösztönösen keresi az élénkítő, frissítő ízeket.

A karácsony ízei között gyakran a süteményekre, a mézes tésztákra, a fűszeres italokra gondolunk elsőként, de van valami, ami csendesen,

Ahogy közeledik az advent, valami megváltozik a levegőben. A konyhában lassan újra előkerülnek a mézes dobozok, a fűszerek polcán megnyílik