Hozzávalók:
1 fej saláta
30 dkg Ananász befőtt
1 db tejszínes krémsajt
10 dkg dió
*
Elkészítés:
A salátát megmossuk, leszárítjuk. Tányéron elrendezzük. Ananászt, krémsajtot és diót teszünk rá. Kandírozott gyümölccsel díszítjük.
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
4
10
0
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
1 fej saláta
30 dkg Ananász befőtt
1 db tejszínes krémsajt
10 dkg dió
*
Elkészítés:
A salátát megmossuk, leszárítjuk. Tányéron elrendezzük. Ananászt, krémsajtot és diót teszünk rá. Kandírozott gyümölccsel díszítjük.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!
Az alaplé a konyha láthatatlan hőse. Nem kerül a tányér közepére, nem díszíti a fotókat — de nélküle a legtöbb
A pác olyan a konyhában, mint egy jó könyv a vasárnap délutánban: idő kell hozzá, de a végén minden falat
Ha hallottad már a „konfitált kacsa” kifejezést, de nem voltál benne biztos, mit is jelent pontosan, vagy ha már ettél