Hozzávalók:
1 fej saláta
30 dkg Ananász befőtt
1 db tejszínes krémsajt
10 dkg dió
*
Elkészítés:
A salátát megmossuk, leszárítjuk. Tányéron elrendezzük. Ananászt, krémsajtot és diót teszünk rá. Kandírozott gyümölccsel díszítjük.
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
4
10
0
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
1 fej saláta
30 dkg Ananász befőtt
1 db tejszínes krémsajt
10 dkg dió
*
Elkészítés:
A salátát megmossuk, leszárítjuk. Tányéron elrendezzük. Ananászt, krémsajtot és diót teszünk rá. Kandírozott gyümölccsel díszítjük.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Van valami varázslatos abban, amikor egy szállodai reggelinél eléd kerül egy tál gőzölgő, aranyló rántotta. Lágy, krémes, se nem túl

A szuvidálás (franciául sous-vide, azaz „vákuumban”) sokáig a fine dining éttermek titkos fegyvere volt, ma viszont egyre több háztartásban jelenik

Ha nyár, akkor paradicsom. Van benne valami különösen varázslatos: ahogy a napon érlelt bogyók végre kiszabadulnak a fóliasátor világából, és