Hozzávalók:
Elkészítési idő: 10 perc
Hozzávalók:
3 dl napraforgóolaj,
3-4 kakukkfű ágacska.
*
Elkészítés:
A hozzávalókat üvegbe rakjuk, ráöntjük az étolajat és lezárás után sötét, hűvös helyen legalább 2 hétig érleljük.
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
12
5
0
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
Elkészítési idő: 10 perc
Hozzávalók:
3 dl napraforgóolaj,
3-4 kakukkfű ágacska.
*
Elkészítés:
A hozzávalókat üvegbe rakjuk, ráöntjük az étolajat és lezárás után sötét, hűvös helyen legalább 2 hétig érleljük.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Ha van illat, ami egy pillanat alatt elhozza az őszt, az a sült gesztenyéé. A ropogós héj alól előbukkanó, édes,

Van egy alapanyag, ami szinte minden magyar konyhában ott lapul, de csak kevesen ismerik a legnemesebb arcát. Ez a fokhagyma.

Kevés dolog képes olyan illattal megtölteni a lakást, mint egy frissen sült kenyér. Ahogy a ropogós héj lassan aranybarnára sül,