Hozzávalók:
Elkészítési idő: 10 perc
Hozzávalók:
3 dl napraforgóolaj,
3-4 kakukkfű ágacska.
*
Elkészítés:
A hozzávalókat üvegbe rakjuk, ráöntjük az étolajat és lezárás után sötét, hűvös helyen legalább 2 hétig érleljük.
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
12
5
0
															⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
Elkészítési idő: 10 perc
Hozzávalók:
3 dl napraforgóolaj,
3-4 kakukkfű ágacska.
*
Elkészítés:
A hozzávalókat üvegbe rakjuk, ráöntjük az étolajat és lezárás után sötét, hűvös helyen legalább 2 hétig érleljük.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Ha van gyümölcs, ami egyet jelent a nyárral, az biztosan a dinnye. Július végétől augusztus közepéig tart az igazi szezonja,

Van valami varázslatos abban, amikor egy szállodai reggelinél eléd kerül egy tál gőzölgő, aranyló rántotta. Lágy, krémes, se nem túl

A szuvidálás (franciául sous-vide, azaz „vákuumban”) sokáig a fine dining éttermek titkos fegyvere volt, ma viszont egyre több háztartásban jelenik