Hozzávalók:
Elkészítési idő: 10 perc
Hozzávalók:
3 dl napraforgóolaj,
3-4 kakukkfű ágacska.
*
Elkészítés:
A hozzávalókat üvegbe rakjuk, ráöntjük az étolajat és lezárás után sötét, hűvös helyen legalább 2 hétig érleljük.
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
12
5
0
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
Elkészítési idő: 10 perc
Hozzávalók:
3 dl napraforgóolaj,
3-4 kakukkfű ágacska.
*
Elkészítés:
A hozzávalókat üvegbe rakjuk, ráöntjük az étolajat és lezárás után sötét, hűvös helyen legalább 2 hétig érleljük.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

A tél beköszöntével valami megváltozik a konyhában. A könnyed saláták és gyors sült fogások helyét átveszik a lassan rotyogó ételek,

Ahogy beköszönt a tél, és a reggelek egyre sötétebbek, a testünk és a lelkünk ösztönösen keresi az élénkítő, frissítő ízeket.

A karácsony ízei között gyakran a süteményekre, a mézes tésztákra, a fűszeres italokra gondolunk elsőként, de van valami, ami csendesen,