Hozzávalók:
0 db csirke felsőcomb
1 ek. só
2 tk. őrölt fekete bors
2 ek. szárított kakukkfű/
1 ek. aprított friss kakukkfű
50 dkg alma
10 ek. olívaolaj/ étolaj
5 dl víz
*
Elkészítés:
A csirkecombokat megmosom, besózom, borsozom és gazdagon meghintem kakukkfűvel. Az almákat megmosom. Csak a magházat távolítom el és negyedekre vágom .A tűzálló tálba olajat öntök majd a húsokat az almával összekeverve belerakom. Ezután vízzel felöntöm a tepsi tartalmát és alufóliával leborítva sütni kezdem. Közepes lángon 30 percig sütjük lefedve, majd 10-10 percet pirítjuk oldalanként alufólia nélkül. A szaftja valami isteni, a hús pedig zamatos és omlós.Köretnek salátát ajánlok hozzá 🙂
https://www.facebook.com/groups/fogyjkonnyedeneshatekonyan


