Kakiszilva dzsem

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Marcsi64

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

10

Előkészítési idő (perc)

20

Sütési / főzési idő (perc)

10

Nehézség

Könnyű

Recept leírás:

Hozzávalók:

kakiszilva (datolyaszilva)
dzsemfix

*

Elkészítés:

A jó érett, nagyon puha khaki szilváról lehúzzuk a héját. a gyümölcshúst lábosba rakjuk.
Rászórjuk a dzsemfixet és főzzük.
Forrástól számítva, erős fokozaton 3-5 percig forraljuk.
Forrón üvegekbe szedjük, azonnal lezárjuk és 5 percre fejre állítjuk az üvegeket.
Visszaforgatás után mehet a helyére, nem kell dunsztolgatni.

Kakiszilva dzsem