Hozzávalók:
*
Elkészítés:
1.
A tészta hozzávalóit jól gyúrható, omlós tésztává összedolgozzuk.
Lisztezett deszkán 4 felé osztjuk, kinyújtjuk.
2.
Sütőpapírral borított tepsi hátán, előmelegített sütőben egyenként kb.
10 perc alatt kisütjük a lapokat.
3.
A töltelékhez a tejből 5 evőkanál liszttel és 10 dkg cukorral puding sűrűségű krémet főzünk, vigyázzunk, mert könnyen csomósodik.
Ha kész, hagyjuk kihűlni.
Közben kézimixerrel a margarint a porcukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük.
Amint a tejes krém kihűlt, a cukros margarinnal alaposan kikeverjük.
4.
A kihűlt tésztalapokat megtöltjük a krémmel, majd a mázhoz a csokoládét kevés margarinnal gőzfürdő fölött felolvasztjuk, és bevonjuk vele a legfelső tésztalapot.
1 éjszakát a hűtőben pihentetjük.
Másnap szeleteljük


