Hozzávalók:
1 vaj,25 dkg porcukor,3 evokanal etkezesi kemenyito,2 evokanal mez,1 doboz tejfol,5 tojas,1 sutopor,csipetnyi so.8 darab kajszin barack, kb 5 darab nectarine.2 vanilas cukor,daralt dio,30 dkg liszt..
*
Elkészítés:
A vajat habosra kavarjuk a cukorral, hozzaadjuk, a doboz tejfolt, etkezesi kemenyitot, pici sot, 2 tasak vaniliat.
Az ot tojast jol felverjuk, hozzaadjuk a vajas-tejfolos masszahoz, jol kikavarjuk.
Vegul hozzaadjuk a lisztet.
Jol kivajazott, lisztezett tepsibe ontjuk, elsimitjuk, megrakjuk a barack szeletekkel, minel surubben.
Kb 35 perc sutes utan beszorjuk daralt dioval, es vanilias porcukorral.
Meg 5 percet sutjuk.
Negyzet alakura vagom, es friss baracklekvarral talalom.
Jo etvagyat!


