Kajszibarack krémleves

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

TitkosSzakacs

👨‍🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

10

Sütési / főzési idő (perc)

0

Nehézség

Könnyű

Kajszibarack krémleves

Recept leírás:

Hozzávalók:

50 dkg sárgabarack (magozva)
1 citrom leve
2,5 dl dkg joghurt
2,5 dl habtejszín
2,5 dl tej
méz/eritrit

*

Elkészítés:

Érett, puha sárgabarackokat válogatok, amiket kimagozok és nagyobb darabokra vágok.
Nem hámozom meg.
Ezután egy fazékba teszem, a gyümölcsre egy evőkanálnyi citromlevet facsarok és turmixolni kezdem.
Amint elég pépessé válik, mehet hozzá először a joghurt, azzal is mixelem, majd a tejszín, amivel szintén alaposan eldolgozom és végül a tej.
A legvégén ha szükséges, mézzel vagy édesítőszerrel édesítem.
Kajszibarack gerezdekkel és tejszínhabbal tálaltam.

Kajszibarack krémleves

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Kajszibarack krémleves

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!