Hozzávalók:
pulykamell: 80 dkg
tonhalfilé: 15 dkg
juhsajt: 20 dkg
citrom: fél db.
fokhagyma: 5 dkg
olíva olaj mártáshoz 0,5 dl
kapribogyó: kis üveggel
fűszerkeverék: ízlés szerint
krokett: 32 db
diszítéshez: gomba piritva, zöldség, déli gyümölcs
*
Elkészítés:
A pulykamellet vékony egyenletesre szeleteljük, enyhén klopfoljuk, és forró rostlapon mindkét oldalát megsütjük.
Friss tonhalfiléből, kapribogyóból, fokhagymából, citrommal ízesítve mártást készítünk.
( az összehalmozott alapanyagokat állandó keverés mellett dinszteljük )
A megsütött pulykamellre helyezzük a juhsajtot, majd megpirítjuk.
Tálaláskor a mártást juhsajttal pirított hús alá öntjük, majd friss zöldséggel ízlésesen díszítjük.