Hozzávalók:
Jugoszláv Krémes
Tésztához: 6 tojás
Továbbá: 7 db
Krém: 2 cs
A tészta hozzávalóiból kakaós piskótát sütünk, a tésztát kettő lapba sütjük, vagy egybe és ketté vágni.
·
*
Elkészítés:
A tészta hozzávalóiból kakaós piskótát sütünk, a tésztát kettő lapba sütjük, vagy egybe és ketté vágni.
· Krém készítése: A pudingot a tejel felfőzzük majd kihütjük. A tejszínhabot keményre verjük. A Rama margarint a kihűlt pudinghoz hozzákeverjük,majd kihabosít, a tejszínt hozzá keverjük. 2 tk zselatint 1/2 dl langyos vízben feloldjuk,majd azt is hozzá keverjük. 10-15 percre hűtőbe tesszük a krémünket. A 7 tojásról piskóta tekercset sütünk, ha kihűlt baracklekvárral meg kenjük feltekerjük és vékony szeletekre vagdaljuk. Összerakás: barna tészta, krém, erre a szeletelt piskóta, majd krém és porcukor a tetejére.