Hozzávalók:
1 kg Joszta
70 dkg k.cukor
*
Elkészítés:
A jósztát megmosni
20 percig főzni Wookban utána bele tenni 70 dkg k.cukrot…
Addig főzni ,amíg a tetejéről el nem tünik a habja.
Száraz üvegekbe rakni..nem kell dunsztolni!!!Mehet a polcra..
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)
10
20
40
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
1 kg Joszta
70 dkg k.cukor
*
Elkészítés:
A jósztát megmosni
20 percig főzni Wookban utána bele tenni 70 dkg k.cukrot…
Addig főzni ,amíg a tetejéről el nem tünik a habja.
Száraz üvegekbe rakni..nem kell dunsztolni!!!Mehet a polcra..
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Ahogy közeledik az advent, valami megváltozik a levegőben. A konyhában lassan újra előkerülnek a mézes dobozok, a fűszerek polcán megnyílik

Kevés alapanyag van, ami annyira természetes része a magyar konyhának, mint a burgonya. Ott van minden háztartásban, minden évszakban, minden

Van valami különösen megnyugtató abban, ahogy az alma illata betölti a konyhát. Legyen szó egy frissen sült pitéről, egy gőzölgő