Hozzávalók:
1 kg Joszta
70 dkg k.cukor
*
Elkészítés:
A jósztát megmosni
20 percig főzni Wookban utána bele tenni 70 dkg k.cukrot…
Addig főzni ,amíg a tetejéről el nem tünik a habja.
Száraz üvegekbe rakni..nem kell dunsztolni!!!Mehet a polcra..
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)
10
20
40
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
1 kg Joszta
70 dkg k.cukor
*
Elkészítés:
A jósztát megmosni
20 percig főzni Wookban utána bele tenni 70 dkg k.cukrot…
Addig főzni ,amíg a tetejéről el nem tünik a habja.
Száraz üvegekbe rakni..nem kell dunsztolni!!!Mehet a polcra..
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Só nélkül nincs íz. Ez az egyik legősibb fűszerünk, de a boltok polcain ma már nem csak az egyszerű finom

Vannak azok a fűszerek, amiket gondolkodás nélkül szórunk mindenre: só, bors, pirospaprika, majoránna, esetleg egy kis oregánó, ha olaszosat játszunk.

Sült zöldség. Egyszerűnek tűnik, igaz? Vágd fel, szórd meg fűszerrel, told be a sütőbe – és kész. A valóságban viszont