Hozzávalók:
1 kg Joszta
70 dkg k.cukor
*
Elkészítés:
A jósztát megmosni
20 percig főzni Wookban utána bele tenni 70 dkg k.cukrot…
Addig főzni ,amíg a tetejéről el nem tünik a habja.
Száraz üvegekbe rakni..nem kell dunsztolni!!!Mehet a polcra..
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)
10
20
40
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
1 kg Joszta
70 dkg k.cukor
*
Elkészítés:
A jósztát megmosni
20 percig főzni Wookban utána bele tenni 70 dkg k.cukrot…
Addig főzni ,amíg a tetejéről el nem tünik a habja.
Száraz üvegekbe rakni..nem kell dunsztolni!!!Mehet a polcra..
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

A rebarbara sokunk emlékeiben kompótként vagy lekvárként él – fanyar, piros szálak, amiket vagy imádtunk, vagy messzire kerültünk gyerekként. De

Ahogy megérkezik a tavasz, a piac is újraéled: harsogó zöldek, ropogós gyökerek, illatos fűszerek – végre elbúcsúzhatunk a nehéz téli

Gondoltad volna, hogy a kedvenc reggeli joghurtod, a koreai kimchi vagy a savanyú káposzta nemcsak finom, hanem élő, lélegző miniuniverzum?