Hozzávalók:
1 kg Joszta
70 dkg k.cukor
*
Elkészítés:
A jósztát megmosni
20 percig főzni Wookban utána bele tenni 70 dkg k.cukrot…
Addig főzni ,amíg a tetejéről el nem tünik a habja.
Száraz üvegekbe rakni..nem kell dunsztolni!!!Mehet a polcra..
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)
10
20
40
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
1 kg Joszta
70 dkg k.cukor
*
Elkészítés:
A jósztát megmosni
20 percig főzni Wookban utána bele tenni 70 dkg k.cukrot…
Addig főzni ,amíg a tetejéről el nem tünik a habja.
Száraz üvegekbe rakni..nem kell dunsztolni!!!Mehet a polcra..
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Bizonyára ti is ismeritek azt az érzést, amikor a konyha csöndjében a serpenyő sercegése ad igazán inspiráló aláfestést – na,

A tojás az egyik legsokoldalúbb alapanyag a reggelizők világában. Egyszerű, tápláló, gyorsan elkészül – és mégis annyi arca van, hogy

Ismerős a helyzet, amikor a hűtő alján ott lapul pár kókadozó répa, fél fej brokkoli vagy egy kicsit megpuhult cukkini?