Hozzávalók:
Tészta: 6 tojás
Krém: 5 dl
*
Elkészítés:
3 egész tojást,3 tojás sárgáját és a 20 dkg cukrot habosra keverjük.Felverjük a 3 tojásfehérjét,és ezt hozzáadjuk a cukros keverékhez.Óvatosan hozzáadjuk a sütőpor és liszt keverékét.Egyneművé keverjük.
Zsírozott,lisztezett tepsibe 20 perc alatt készre sütjük.
Krém:Elkeverjük a zselatint a cukorral,majd ráöntjük a joghurtot és jól elkeverjük.Felmelegítjük kicsit,hogy jól feloldódjon a zselatin.
Felverjük a tejszínt és hozzákeverjük a joghurtos masszához.A darabolt gyümölcsöket belerakjuk./nem feltétlenül szükséges,én általában gyümölcsös joghurttal készítem/
Ezt a krémet a piskótára kenjük.


