Hozzávalók:
A tésztához:
25 dkg liszt
10 dkg. cukor
15 dkg margarin
csipet só
reszelt citromhéj
4 tojás sárgája
fél csomag sütőpor
A töltelékhez:
3 doboz natúr joghurt (egyenként 175 gr-os)
1 tejföl (175 gr-os)
5 evőkanál liszt
15 porcukor
2 csomag vaniliás cukor
4 tojás fehérje
*
Elkészítés:
A tésztához valókat összegyúrjuk.
Elfelezzük, egyik felével kibélelünk egy 25 x35 cm-es tepsit, a másik felét visszatesszük a hűtőbe, hogy jó kemény legyen, mert reszelni fogjuk.
A tojásfehérjéket habbá verjük, majd beletesszük az összes hozzávalót.
Rásimítjuk a kinyújtott tészta tetejére.
A tészta másik felét almareszelővel ráreszeljük a joghurtos habra.
280 fokon előmelegítetett sütőben kb.
40-45 perc alatt készre sütjük.